Učitavamo.. Sad će...

Uvjeti korištenja

Korištenjem Internet stranice i aplikacije\ eIznajmljivači, u vlasništvu društva Mirinovo d.o.o., smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja web stranice te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju, uključujući odredbe o obradi podataka i pravila u vezi s kolačićima.

Korištenjem sadržaja web stranice i aplikacije eIznajmljivači korisnik prihvaća sve eventualne rizike koji nastaju korištenjem istih, te prihvaća koristiti njihov sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Uvjeti korištenja i odricanje od odgovornosti

Mirinovo d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti \ koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice i aplikacije eIznajmljivači, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja istih, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja istih.

Mirinovo d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja web stranice i aplikacije bez obaveze prethodne najave te nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama. Mirinovo d.o.o. nastoji održati sve funkcionalnosti web stranice i aplikacije, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice ili aplikacije kao ni za štetu koja bi mogla nastati zbog prekida dostupnosti, neobjavljivanja odnosno brisanja sadržaja ili greške u radu stranice ili aplikacije.

Mirinovo d.o.o. se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem bilo kojeg dijela sadržaja stranice\ eiznajmljivaci.com. Informacije na stranici informativnog su sadržaja i Mirinovo d.o.o. zadržava pravo promjene ili ukidanja bilo kojeg sadržaja bez prethodne najave.

Aplikacija\ eIznajmljivači\ ne pruža niti zamjenjuje usluge poreznog savjetovanja već samo postoji kako bi korisnicima pružila neobvezujuće savjete. Korištenje aplikacije ne vodi zaključivanju ugovora o savjetodavnim uslugama. Usluga koju pruža aplikacija korisnicima služi kao orijentacija i nije obvezujuća te ne rezultira pravno relevantnim odnosom povjerenja. Unatoč preciznosti aplikacije, Mirinovo d.o.o. ne preuzima odgovornost za sadržaj i utjecaj vanjskih čimbenika niti za točnost podataka koje korisnici aplikacije unose.

Više o sigurnosti, korištenju i zaštiti osobnih podataka dostupni su\ ovdje.