Učitavamo.. Sad će...

O aplikaciji

Tim mladih stručnjaka - informatičara i poreznih savjetnika, spojio je svoje znanje i iskustvo i razvio ovu jednostavnu i vrlo korisnu aplikaciju koja će Vam omogućiti da uz samo nekoliko klikova ispunite sve svoje obveze prema Poreznoj upravi.

Aplikacija je namijenjena svim fizičkim osobama koje samostalno iznajmljuju turistima apartmane, kuće, vikendice, sobe i smještajne jedinice u kampovima na području Hrvatske, i to do najviše:

  • 10 soba, odnosno 20 kreveta, i/ili
  • 10 smještajnih jedinica, odnosno 30 gostiju istodobno za kampove i robinzonski smještaj.

Napomena: aplikacija nije namijenjena za pravne osobe, fizičke osobe koje su u sustavu PDV-a ili fizičke osobe koje ne plaćaju paušalni porez na dohodak, već dohodak po osnovi samostalne djelatnosti na temelju poslovnih knjiga, fizičke osobe koje ne iznajmljuju stanove ili apartmane kratkoročno turistima, već dugoročno fizičkim osobama za stanovanje.

Obveze iznajmljivača prema Poreznoj upravi pogledajte ovdje.

Zašto koristiti aplikaciju eIznajmljivači?

Brojne porezne obveze i njihove česte izmjene zahtijevaju znanje, vrijeme, novac, odlazak u Poreznu upravu, FINA-u i sl. Znamo koliko to može biti frustrirajuće! Stoga smo razvili ovu aplikaciju kako bi Vaše porezne obveze postale razumljivije i kako Vam ne bi oduzimale previše vremena. Pomoću naše aplikacije vodimo Vas korak po korak kroz sve Vaše porezne obveze. Upute i informativni članci nude Vam najbolju pomoć za uštedu Vašeg vremena i novca. Pojednostavljujemo Vam ispunjenje svih Vaših poreznih obveza, od izdavanja računa, vođenja evidencija, ispunjavanja obrazaca do plaćanja!

Aplikacija eIznajmljivači je jedinstvena na hrvatskom tržištu i omogućuje Vam potpunu digitalizaciju svih obveza koje imate po osnovi iznajmljivanja Vaših smještajnih jedinica. Toliko je jednostavna i lagana za korištenje da Vam to više neće biti teret nego svojevrsna zabava!

Kako aplikacija funkcionira i što Vam sve omogućuje pogledajte ovdje.

Troškovi

Kako bi Vam omogućili da aplikaciju koristite sukladno svojim potrebama, možete izabrati između 3 različita paketa i uplatiti godišnju pretplatu u iznosu od 16,60 €, 23,89 € ili 27,88 € (s uključenim PDV-om) te Vam pretplata traje 12 mjeseci od datuma uplate.

Za sve nove korisnike korištenje modela Pro prvih 7 dana je potpuno besplatno. Isprobajte bez obveze! 

Što uključuje pojedini paket pogledajte ovdje.